Допълнителни услуги:

Фотосесия в ден, различен от сватбения. Може да се направи няколко седмици преди и/или след сватбения ден. Изключително романтична и емоционална тя улавя и пресъздава неподправените чувства и вихърът от емоции преди самото събитие или щастието и радостта след като вече сте си казали ДА. Също така е едино прекрасно художествено допълнение към вашата фотокнига и спомен от сватбения ден и шеметните дни около него. Разгледайте някои от моите романтични фотосесии тук.

Ако има специално за вас място, което обичате, с което ви свързват спомени – това е една добра идея за локация на фотосесия. Продължителността на фотосесията е около 2 часа. Примерната цена е 250 лв., като значение имат локацията, специфичните желания за сюжет, необходимостта от асистент и времето и естеството на обработката според желанията ви.

Втори фотограф. Той има задачата да погледне събитието по различен начин. Търси и улавя неподправените емоции, неповторимите моменти. Неговата роля е да се съсредоточи върху дълбочината и спонтанността на човешките емоции и реакции, малките случки в голямото събитие.

Цената за ангажирането на втори фотограф зависи от продължителността и спецификата на неговият ангажимент и други детайли. Примерното възнаграждение за втори  фотограф е 100 лв на час. При запитване ще получите индивидуална оферта.

Луксозна сватбена фотокнига. Сватбената фотокнига е един от най-красивите продукти, пресъздаващ художествено и артистично вашата сватба. За всяка отделна книга създавам индивидуален дизайн. Мои фотокниги можете да разгледате тук.

 Цените на фотокнигите се определят от сложността на индивидуалния дизайн, броя страници и избраната от вас корица. Ориентировъчна цена за фотокнига с размер А4* 20х30 и 30 страници е около 250лв. При поръчка на повече от една сватбена фотокнига или малки копия ще получите отстъпка от цената.

Сватбено слайд-шоу с времетраене от 4 до 10 минути – най – важните и емоционални моменти от вашата сватба, случките и емоциите, към които с радост ще се връщате на фона на  любимата ви музика – 100 лв.

Допълнително заснемане на събитието след изтичане на предварително договорения ангажимент- 100 лв на час.

Заснемане на сватбено пътешествие – местата и емоциите, уловени и заснети професионално, за да оживяват в спомените винаги, когато пожелаете да ги изживеете отново.

Close Menu